Desallotgen un edifici a Barcelona després d’ensorrar-se la balconada d’un pis

Els veïns de l’edifici ubicat al número 21 del carrer Borí i Fontestà de Barcelona han estat desallotjats després que s’hagi ensorrat el balcó d’un dels pisos alts, provocant un ferit, segons han informat Efe fonts de l’Ajuntament.

Quan faltaven uns cinc minuts per les tres de la tarda, s’ha rebut un avís que s’havia esfondrat un balcó, afectant, com a mínim, a un altre habitatge de l’immoble.

Cinc dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins al lloc per realitzar tasques de reconeixement per determinar amb exactitud l’afectació del succés. Les citades fonts han indicat que els veïns han estat evacuats per precaució i perquè la caiguda de la balconada ha comportat afectacions en altres espais com un pati interior que ha quedat cobert per escombres.

A més, han subratllat que encara es desconeixen les causes que han provocat el sinistre, tot i que es descarta que hagi estat una explosió. Alguns dels veïns de la zona han indicat que en el moment en què ha ocorregut l’incident ha coincidit amb un moment fort de pluja i de llampecs. Situació que pot haver donat força per fer caure la balconada.