Enterra les teves arrels i creix: ¿Què son els encanteris d’amor?

Una sola cosa solen dir els bruixots de màgia negra. No em culpis si els encanteris d’amor no funcionen t’estan donant resultats. I sobretot, no culpis als principis de la màgia blanca. Només has de tornar enrere i començar pel principi.

¡Enterra bé les teves arrels i després creix!

També és important que no busquis forçar cap unió no natural, és a dir, que no sigui la més adequa

da o saludable per a tu. Amb aquests encanteris per amarrar, tot el que farem és donar a la natura una petita empenta. Si és correcte llavors va a succeir.

No té res de dolent fer servir una mica de màgia per donar-nos un avantatge extra. És la teva vida. L’únic pecat és desaprofitar els recursos que tens a la mà.

Encanteris per amarrar a un home fàcils

Vegem llavors com fer alguns encanteris per enamorar a un home fàcils, gratis, i de màgia blanca, que seràs capaç de realitzar amb un mínim d’esforç.

Encanteri ‘gitano’ per l’amor

Sobre un bulb de ceba o d’all, escriu el nom de l’home que vols que es converteixi en el teu amant. Planta el bulb en un test d’argila vermella, amb terra fèrtil i una gota de la teva sang. En fer això, repeteix el seu nom en veu alta tres vegades.

Cada dia al vespre i l’alba hauràs regar el test i recitar aquestes paraules:

“Així com creix aquesta arrel, també creix l’amor de (nom complet de l’home) per mi.”

Nota: No utilitzis massa aigua, ja que sense la planta s’ofega i mor, el mateix succeirà amb l’encanteri.

A continuació una altra versió d’aquest encanteri gitano per amarrar a un home, però que funciona millor a la tardor, quan és època de tulipes (les tulipes són afavorits per Venus, la deessa de l’amor).

Escrius el teu nom i el nom de la persona que estimes en un bulb de tulipa rosa (vermella si desitges només passió) i plántalo a la terra dient les mateixes paraules que vam veure anteriorment. Quan comencin a florir les tulipes, el mateix farà l’amor.

Encanteri perquè un home et desitgi

Per enamorar irremeiablement a un home que vols, escriu el teu nom complet i el d’ell sobre una espelma vermella gruixuda sota la lluna creixent, (preferentment quan la lluna està a la casa de Escorpió).

Unta la vela amb els teus secrecions vaginals; encén-la, repetint el següent conjur tres vegades, cada vegada amb més força i convicció que l’anterior.